2 Rue des Tilleuls

19220 Saint Privat

Corrèze

France

ÁDÉMIQUE

Tekstvak: 2 Rue des Tilleuls 
19220 Saint Privat

Telefoon: +31(0) 596 60 16 52

 

Voor vragen en/of reserveringen:

 

E-mail: AMDegenkamp@Hotmail.com

Aan de Rue des Tilleuls staat het oudste huis. Het is gebouwd in 1808. De benedenverdieping is recentelijk geheel gemoderniseerd, de bovenverdieping en zolder zijn in resp. 2007 en 2008 aan de beurt.

Het bevat op de benedenverdieping een L-vormige woonkamer met complete keuken, een atelier en toilet.

In de woonkamer bevindt zich tevens een grote open haard (cantou) waar het, als het eens wat minder warm is, goed toeven is.

Boven het atelier een speelzolder met gezellige zitjes voor de kinderen, een tafelvoetbal, sjoelbak, tafeltennis en dartspel en diverse gezelschapsspellen en kinderboeken.

Op de bovenverdieping een badkamer met wastafel en douche (bad wordt in 2007 gerealiseerd), slaapkamers zijn hier nog niet aanwezig (ook in 2007), wel in het andere huis (even door de tuin), zie hiervoor de omschrijving van 5 Rue de Betugum.

Boven is er voor de kinderen wel een hoekje met dvd-speler, playstation en tv-speelmat.

Oven/magnetron, koelkast, vriezer, wasmachine, vaatwasser, wasdroger en een strijkbout zijn voorhanden.

Buiten vind je een grote tuin op het zuiden, waar je heerlijk naar keuze in de zon op het terras of in de schaduw onder de bomen kunt zitten (tuinmeubilair aanwezig). Vanaf 2007 kun je ook gebruik maken van ons zwembad. Voor de kinderen staat er een schommel in de tuin.

Voor het huis kun je op de privé-parkeerplaats je auto neerzetten.

 

 

 

 

Ons adres: